Stressz szintmérő játékos kihívásos feladat

Felnőttek, gyerekek, és kamaszok is egyaránt kipróbálhatják a játékot.

A játék lényege, hogy ezt a képet fél óra alatt kell kiszínezni. Az eredmények pedig magukért fognak beszélni.

Ha már bele se akarsz kezdeni, vagy ki akarod húzni magad a közös játékból, az egyértelműen azt jelenti nincs időd. Nincs időd önmagadra, és nincs időd minőségi időt tölteni az érzelmi kapcsolataidban.

Ebben az esetben érdemes ezen változtatni, mert hamar ki fogsz merülni és sokkal stresszesebb vagy, mint amit a játék mérni tudna.

Ha csak kézügyességed nincs és emiatt vagy lassabb, az nem baj, de ha ez bosszant, akkor több út állhat előtted ennek orvoslására, gyerek esetében hasonló a folyamat.

Ha kézügyességed van, de emiatt lassabban színezel és a vége felé a stressz szinted nő, akkor szintén több út áll előtted a fejlesztésre.

És ha ezek kombinációja, vagy egyéb eset áll fent, mint a ceruzát sem tudtad meg fogni, mert annyira röhögsz a társadon, annak szintén meg van az oka és lehet fejleszteni.

Szóval hajrá! Nem egyszerű, és szükséges hozzá az érzelmi szabályozás.

A játékban résztvevőről megtudhatjuk nem csak a stressztűrésük mértékét, de a személyiségének fontosabb elmeit is láthatjuk:  gondolkodásmód, érzelmi beállítottság, problémamegoldó képesség, finommotorikus képességek.

Érdemes kipróbálni, mert remek játék, amely a szülő gyermek kapcsolatot mélyíti, vagy éppen a társas kapcsolatokat is segíti.

 

Jó játékot, jó szórakozást 🙂

 

Tagged , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .