Érzelmi intelligencia teszt FÉRFIAKNAK

Hogyan szólíthatlak?
A párod elküld boltba, hogy hozzál neki tejfölt. Mikor meglátja mit hoztál kifejezi nem tetszését. Mit csinálsz?
Az exbarátnődről előkerül egy közös kép a közösségi profilodból, és a barátnőd megkér, hogy a kedvéért töröld, de te nem teszed. Szóba kerül a téma, mert a barátnőd megnézte törölted-e a képet. Mit csinálsz?
A párod megkér arra, hogy segíts neki takarítani, de te kihúzod magad a dologból, mert nincs kedved hozzá. Erre ő rosszul reagál. Mit teszel?
A pároddal nagy bevásárlást csináltok. Annyi dolgot vásároltok, hogy nem lehet egy fordulóval felvinni a termékeket. Mit csinálsz?
A párodon látod, hogy sokkal feszültebb, mint szokott lenni. Tudod olyan szokványos módon dobálja a cuccokat, pofákat vág és drámázik... Egy apró hülyeségen kiborul. Mit csinálsz?
Nagyon rá vagy állva a párodra, de behúzza a kéziféket és közli most nem lehet piros napok vannak. Mit teszel?
Páros versenyben veszel részt a pároddal. Tudod, hogy a párod nem a legjobb. Mit csinálsz?

6 thoughts on “Érzelmi intelligencia teszt FÉRFIAKNAK

  1. Szerintem rossz megfogalmazás az hogy irányítani a nőket.

    1. igen ez jogos volt, átfogalmaztam 🙂

    2. Dia, szakadtam ezen, de nagyon jó!!! Köszi 😉

  2. A sex es valaszokon nagyokat nevettem. Meg jo hogy megerti az ember a parjat ha a piros napok jonnek. De a tobbi valasz lehetosegen is volt mosolyognivalo. Elosszor nem akartam vegigolvasni, mert unalmasnak tunt, de a szamomra abszurd valaszok megnevettettek es 71% os lettem. Azt hiszem a cipekedos resznel nem voltam lovagias es az egyutt vettuk egyutt cipeljuk valasszal veszitettem10-20% ot.

    1. Mindig van hova fejlődni, viszont gratulálok, mert ezek szerint könnyebben megérted a női érzelmeket, és erre jól is tudsz reagálni, azaz az átlaghoz képest magasabb az érzelmi intelligencia szinted 🙂

  3. Jó kis teszt, tetszik, amilyen szépen végigmegy a dolgokon. Csak annyit tennék hozzá, hogy a fotó törlésénél hozzá lehetne (?) tenni talán azt is, hogy ÉN SEM NÉZEGETEM az ő bejegyzéseit, mert ez gyakorlatilag levéltitoknak számít. A viselkedéshez, illemhez ez hozzá tartozik, hogy nem böngészek más szekrényében, pénztárcájában, zsebében és hasonlókban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..