Papír-Sziget – Mammut I.

Nagy többségében papír és írószer kapható a boltban, de azért találunk gyurmát, ajándék tárgyakat, ajándék csomagolásához szükséges dolgokat, táskákat és szezonális alkatrészeket. Nagyságra egy közepesen kicsi boltnak mondanám.

Pár éve teszteltem a boltot. Akkor egész jó volt a kiszolgálás, és papír termékek tekintetében a kínálat sem volt hiányos. Világos, fényes a bolt, habár a polcok közötti folyosókon nehezen fér el egymás mellett két ember. Babakocsival bejönni lehetetlen, ne is próbálkozzatok vele.

1. A bolt megtalálhatósága:

Ha valaki jól eligazodik a plázákban, akkor egész hamar megtalálja a boltot. Aki nincs hozzászokva annak egy picit macerás a bolt megközelíthetősége.

Pontozás: 9/10

2. Web, webshop  és a web elérhetőség:

A boltnak van honlapja: http://papir-sziget.hu/

Ez egy jó dolog, de ahogy elnézem ezt a szegény honlapot, hát néha tényleg nem tudom hova kattintsak akkora a zűrzavar. Az igazán fontos információk, csak böngészés után találhatóak meg.

A webshop: Hát be kell valljam sok webshoporól rendeltem már, de problémát okozott, míg rátaláltam a termékekre. Valami katasztrófális a rendszerük. Ha vásárolnom kellene a webshopjukból, inkább keresnék egy másik boltot. NINCS LETESZTELVE.

Pontozás: – web megtalálhatósága: 8

– weblap szerkezete, áttekinthetősége: 6

– webshop: 2

16/30

3. Árak:

Nem a legolcsóbb boltok közé tartozik, mondhatni a felső közép árkategóriába. A boltban inkább a minőségre helyezik a hangsúlyt, már-már tulzottan is. De azt hiszem ez érthető, hiszen egy plázában a bérleti díjak nem olyan olcsóak, így ezt a termékek áraival tudják ellensúlyozni.

Besorolás: közepesen drága

—————————————————————————-

További adatok a boltról:

Telefon: +36-1-345-8111

Nyitva tartás: H-SZ: 10-21h

Facebook oldal

Cím: 1024 Budapest, Lövőház út 2-6. mfszt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com