Körömlakk használatával szép virágos hajpánt

Volt egy időszak, mikor nagyon szerettem volna ilyen drótos virágokat készíteni, azonban mikor megpróváltam megcsinálni, egyszerűen sehogyan sem akart sikerülni. Pedig kipróbáltam nagyon sok lehetőséget, de nekem a lakk nem akart a dróton maradni…  Azonban sikerült rájönnöm, mi is a titok nyitja, és ezt most le is írom.

Ami kelleni fog az alkotáshoz:

  • körömlakk
  • drót 0,2mm max. 0,6mm -es legyen
  • hajpánt

Elkészítésének menete:

 

Drót: A drót vastagsága azért fontos, mert ha túl vastag, akkor nagyon nehezen lehet hajlítani csavarni. A drótot többször kell átcsavarni, így az ajánlott méretnél vastagabbal ne igen dolgoz, mert piszok nehéz dolgod lesz. Én kipróbáltam vastagabbal is, nem jó, illetve a videóban is láthatod, hogy a vastagabb dróttal nehéz dolgozni, illetve emiatt a szirmok sem lesznek egyenlő nagyságúak. Azonban a vékony dróttal igen.

Lakk: Igen a lakk sem mindegy milyen sűrűségű, volt szerencsém, sok híg lakkal találkozni, amik egyszerűen lehetetlenné tették a virágok elkészítését. De sikerült rátalálnom egyre ami tényleg jó sűrűségű volt. Nem szeretem a reklámokat, de fogalmam sincs hogy a most forgalomban lévő körömlakkoknak hány százaléka lehet jó, a feladatra, így leírom azt a márkát amit én használtam a videóban. Essence the gel nail polisch.  Nagyon sok szép színben volt kapható a boltban, talán ezért is esett rá a választásom, szerencsére a sűrűsége is épp jó.

 

A többi dolog pedig a videóban jól látható. Ha esetleg van egy olyan körömlakk márkátok, ami tökéletes ehhez az alkotáshoz, akkor írjátok meg bátran, és készítek egy listát, amelyben azok a körömlakkok lesznek láthatóak, amik jók a virág elkészítéséhez.

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com