Körömlakk pillangó készítése képes bemutató

Hihetetlen, hogy drót és körömlakk segítségével igen látványos díszeket lehet készíteni. A gyerekeim strapabíró tesztjén nem ment át, mert egy erős térdepelést pár nem tudtak átvészelni a pillangók. De ha neked nincs két eleven porontyod, akik mindent próbára tesznek, akkor nem kell aggódnod, hogy hamar tönkre menne az alkotásod. Ami jó még ezekben a pillangókban, hogy a víznek is ellen állnak. Az elkészítése nem bonyolult, és nagyobb kreatív erőt sem igényel, csupán egy kis kézügyességet.

Alapanyagok:

  • kicsit sűrűbb lakk
  • 0,2mm-es drót

A pillangó elkészítésének menete képekben:

IMG_1452IMG_1453IMG_1455IMG_1458IMG_1460IMG_1462IMG_1463IMG_1468IMG_1469IMG_1472IMG_1474IMG_1475IMG_1476IMG_1480

Elkészítésének menete:

  1. A drótot egy henger alakú pálca segítségével hajlítsd meg, majd csavard meg a drótot, hogy megőrizze a kör alakot a drót.
  2. Ezt a folyamatot csináld meg még három alkalommal, hogy a 4 db szárny elkészüljön a pillangónak.
  3. Kezed segítségével a kör formákat formáld pillangó szárny formájúra.
  4. Jöhet a festés. Fontos, hogy a körömlakk kicsit sűrűbb legyen, mert ekkor fog tudni csak buborék képződni. Mikor a körömlakkot csinálod és a dróton végighúzod a körömlakk ecsetet. Fontos hogy a buborék képződéshez, mindenhol érje a drótot a lakk. Terítsd el az ecsetet, úgy hogy körbeérje a drótot.

A körömlakk:

Amit én használtam  az a essence the gel. Azt sajnos nem tudom, hogy a többi körömlakk is jó erre a műveletre, de az biztos, hogy nagyon sok híg körömlakk is kapható a boltokban, ami ennél az alkotásnál nem megfelelő.

De íme itt a videó, itt meg tudod nézni, hogyan is készítettem ezeket a pillangó díszeket.

Tagged , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com