Húsvéti 3D-s tojás készítése videó segédlettel

Már nagyon sok húsvéti tojást készítettem életem során. Volt mikor festettem, volt mikor decoupage technikával készítettem a tojást, kipróbáltam a körömlakkos tojásfestést is, az írokázást is, de azt hiszem ez a technika is a szívembe nőt, a decopage technikához hasonlóan. Könnyű elkészíteni és igen látványos eredményt lehet elérni vele. Szóval bátran ajánlom mindenkinek. Az én kis 6 évesem nagy örömmel készítette, és nagyon élvezte, ahogyan a többi gyerek is, akik kipróbálták ezt a fajta tojáskészítési technikát. Következzen a húsvéti tojás készítés leírása.

Tehát gyerekekkel is elkészíthető nyugodtan a tojásdísz. Ami mellette szól, hogy nagyon sokáig megmarad, mert a tojáshoz képest, a hungarocell tojás nem törékeny, nem kell vigyázni vele. Míg ugye a kifújt tojások hamar eltörhetnek. Nekem jó pár eltörött már az évek során sajnos.

Alapanyagok:

  • hungarocell tojás
  • festék
  • fém díszek vagy egyéb műanyag díszek
  • gézlap
  • ragasztó
  • szalag

Elkészítésének menete képekben a húsvéti tojás:

Elkészítésének leírása:

1. Fém díszek elkészítése, alumínium dobozból.

2. Géz lap felragasztása, decoupage ragasztó vagy bármilyen más ragasztó segítségével, de az alapozóba is beleragad a géz lap.

3. Tojás alap színének lefestése.

4. Fém díszek és egyéb díszek felragasztása, ragasztópisztoly segítségével.

5. a díszek befestése az alap színnel.

6. Másodlagos szín felrakása a tojásra, szivacs segítségével.

7. Szalagok felhelyezése

És ezzel kész is a tojás. Amennyiben szeretnéd az egészet videóban megnézni akkor íme a róla készült videó. Érdemes feliratkozni a csatornára, ha nem szeretnél a következő videóról lemaradni.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com