Esküvői hajdísz készítése fotós segédlettel

Férfiaknak és nőknek eléggé más az elképzelése erről az eseményről, de ezt most hagyjuk. Egy nő életében ez egy igen fontos és reményekkel teli nap. Így ha igazán csinos szeretnél lenni, akkor ezt a fejdíszt mindenféleképpen neked ajánlom. Az elkészítése nem olyan bonyolult, és gyönyörű leszel az esküvődön. A továbbiakban láthatod az esküvői hajdísz elkészítésének menetét.

Alapanyagok:

-filc

-gyöngy

-strasszok

-swarovsky kristály

-szalag

-ragasztópisztoly

Esküvői hajdísz elkészítése képekben:

Esküvői hajdísz elkészítésének menete:

1. A filc anyagra gyöngyhímzéses technika segítségével való elhelyezése a svarovsky kristálynak. Ezáltal fixen és stabilan rögzítve van.

2. Stresszok és gyöngyök felhelyezése a filcre. A féloldalas strasszokat ragasztópisztoly segítségével meg lehet oldani, ugyanis jól beleragad a filcbe a féloldalas strassz, amelynek műanyag az alja.

3. Szinte bármilyen mintában felragasztható és varhatóak az elemek.

4. A minta körbevarrása gyönggyel, itt nagyon fontos hogy a minta körbe legyen varrva, pontosan úgy, mint egy gyöngyhímzéses medál elkészítésekor.

5. Vágd le a filc felesleges darabkáját.

6. Varrd oda a szalagot, majd pedig egy fehér bőr vagy újabb fehér filcet varrj az egész aljára. Esetemben elegendőnek bizonyult a filc.

7. Tiszta zárás miatt az egészet ismét varrd össze egy újabb gyöngysor varrásával, úgy hogy a felső és alső rétegű filcet összezárod.

 

És ezzel készen is vagy. Tudom ez egy picit bonyolult, és kell hozzá egy kis gyöngyhímzési technika, de hidd el, megéri, főleg ha költséghatékony fejdíszt szeretnél, és inkább idővel rendelkezel, mint pénzzel.

Remélem segítettem neked ennek az esküvői hajdísznek az elkészítésének leírásával, és így könnyebben tudsz majd készülni az esküvődre.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com