Adatvédelmi Nyilatkozat

Utolsó frissítés: 2018.05.20.

 

Az általam azaz Mogyorósi Diána által kiadott adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy törvényesen tájékoztatást adjak az adatok általam történő gyűjtéséről, felhasználásáról.

Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a kreativtanodacska.hu weboldal felhasználói által az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetője (Mogyorósi Diána) számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.

Az oldal nem tud felelősséget vállalni, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét az oldalon vagy az oldal közvetítésével.

személyes adat:  Név, emailcím, érdeklődési kör.

A személyes adatokat a következőkre fogom felhasználni, amennyiben azt feliratkozáskor adtad meg számomra a megfelelő űrlapon:

  • hogy emailokat tudjak küldeni neked az általad kiválasztott témakörökben
  • hogy más kreatív boltok szolgáltatásait mutassam be neked, amiket érdemes bemutatni, vagy más cégek tanfolyamairól tudjalak tájékoztatni. Persze csak akkor, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy: (Hozzájárulok, hogy a Kreatív Tanodácska (Mogyorósi Diána) hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlataival. A hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. ) Ha nem járulsz hozzá ehhez az opcióhoz, de bejelölted a tanfolyamok témakört, akkor nem fogsz tanfolyamok témakörből információkat kapni, mert ehhez kell ez a hozzájárulás. Habár most még szó sincs üzletszerzési célról, hisz nincsen cégem, így nem tudok pénzt keresni, de a biztonság kedvéért ide írtam ezt is nehogy valami büntetést kapjak.
  • te igényeidhez alakított ajánlatok, ha lesznek ilyenek, arra gondolj, hogyha megadtad, hogy érdekelnek a tanfolyamok és a kötés, akkor ezt a két témakört összekötöm és kiemelem egy hírlevélben neked, hogy kevesebbet kelljen keresgélned a téged érdeklő témákban.
  • érdeklődésre esetleg számot tartó termékeink, szolgáltatásaink, programjaink és kínálatunk
    bemutatása emailben. (Nem biztos, hogy lesz ilyen, csakis akkor ha már oktatást fogok tartani a Kreatív Tanodácska keretein belül, azonban ehhez szintén valamilyen üzleti formára lenne szükség ennek hiányában egyenlőre még ilyen sem lesz, de felírtam, hogy majd valamikor lesz ilyen is)
  • belső üzleti célokra, azaz, ha sokan érdeklődnek egy bizonyos téma iránt, akkor abban a témakörben több leírást és információt fogok közzé tenni. És majd ha lesz a Kreatív Tanodácska mögött cég, akkor majd szolgáltatás fejlesztésre és promóciós kampányok hatékonyságának elemzésére fogom használni. Itt sem kell túl sok mindenre gondolni, ha látom hogy sokan érdeklődnek bizonyos boltokkal kapcsolatban, akkor majd az ő boltjukból több információt fogok közzé tenni.

Hozzájárulás az adatkezeléshez:

Mikor feliratkozol a hírlevélre, akkor kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy az adataidat kezeljem. Vagy ha bepipáltad a: (Hozzájárulok, hogy a Kreatív Tanodácska (Mogyorósi Diána) hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlataival. A hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. ) , akkor üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználhatom az adataidat, azaz hírlevélben küldhetek neked más cégektől származó ajánlatokat, amik érdekelhetnek téged.

Az adatkezelés jogalapja: Az érintett önkéntes hozzájárulása (2011. évi CXII. törvény 5. § (1) a))

Az érintettek köre: hírlevél feliratkozók.

Az adatkezelő adatai és elérhetőségei:

Mogyorósi Diána

postmaster@kreativtanodacska.hu

Személyes adataid kiadása harmadik félnek:

Nem áll szándékomban adataidat kiadni másnak, sem adatelemzés sem egyéb más célból. Az adatokat én fogom látni, és én fogom adminisztrálni.

Biztonság:

Sajnos az interneten tárolt adatok biztonsága sehol sem 100%-os. Én a MailMaster szoftverében tárolom az adatokat, amely remélem biztonságos. Az adatok tárolásának helye:

Cégnév: Skycentrum Betéti Társaság

Szolgáltatás: MarketingSzoftverek / MailMaster Plus / AdSmart / WebMonitor

Adószám: 21086955-2-42

Szóval igyekeztem olyan helyet választani, ahol az adataid biztonságban vannak, de ha úgy gondolod, hogy a velem való kapcsolattartás nem biztonságos, mindenképpen értesítsél a postmaster@kreativtanodacska.hu email címen.

Cookie-k sütik használata:

Ezen a honlapon ún. cookie-kat (magyarul sütiket) használunk. Ezek rövid szövegfájlok, amelyeket a böngésződ a gépedre tölt le, hogy javítsuk a felhasználói élményt. Általában a cookie-k a felhasználók által megjelölt preferenciák és információk eltárolására szolgálnak, és név nélkül szolgáltatnak adatokat harmadik fél részére, mint pl. Google Analytics. A cookie-k a felhasználói élményedet segítik. Ennek ellenére ha úgy döntesz, kikapcsolhatod a cookie-k engedélyezését ezen a honlapon vagy más honlapokon. Ennek a leghatékonyabb módja, ha a böngésződön belül állítod be, aminek a módját a böngésződ Súgó részében találod. További információt angolul az the About Cookies website honlapon találsz.

Témakörök módosítása, adatok módosítása:

Ha idő közben meggondoltad magadat, és már bizonyos témakörökről nem szeretnél információkat kapni, vagy új témakört szeretnél felvenni, ami érdekel, vagy promóciókról szeretnél értesülni vagy éppen nem értesülni, vagy megváltozott az emailcímed, esetleg a neved, akkor a következő emailcímen jelezheted nekem, és módosítom a személyes adataidat: postmaster@kreativtanodacska.hu . Szóval bármilyen módosítást szeretnél a hírlevéllel kapcsolatban, írj az email címre, legkésőbb 30 napon belül válaszolni fogok.

Megőrzés:

Személyes adataid mindaddig megőrzöm, amíg az Adatvédelmi Nyilatkozat által meghatározott célok elérése érdekében az szükséges, kivéve, ha a törvény hosszabb megőrzési időszakot tesz lehetővé, illetve enged meg.
Leiratkozás:
Minden általam kiküldött levélben lehetőséged lesz a leiratkozásra, ha úgy gondolod, több levelet nem szeretnél kapni tőlem. A levelek alján lesz egy leiratkozási link.
Adatvédelmi nyilatkozat frissítése:
Jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot időről-időre változhat. Kérlek, ellenőrizd a lap tetején az „Utolsó frissítés” adatot, hogy megtud, mikor frissítettem utoljára az adatvédelmi nyilatkozatot. Az Adatvédelmi Nyilatkozat bármiféle változtatása akkor válik hatályossá, ha a módosított Adatvédelmi Nyilatkozatot az oldalon közzétesszük. Amennyiben ezen változások után lép velünk kapcsolatba, az a módosított adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti.
Lépj velem kapcsolatba, ha bármilyen kérdésed van az Adatkezelési Nyilvántartással kapcsolatban.
postmaster@kreativtanodacska.hu

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
Honlap: http://naih.hu

Adatnyilvántartási szám: folyamatban…

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com